Nu er vi igennem halvdelen af krikerne og den 7. af dem hedder Svanhals og ligger tæt ud til Tåkern og er speciel ved at over korset på kirkens tårn er en svane. Kirken er fra 1700 tallet.
Ved Rök er en stor turistatraktion - Rök Stenen - en Sverigs mest kendte runesten og den står næs ten op til kirkemuren. Kirken er hvid og opført i 1842-1845.
Herefter kører jeg til den sydligst beliggende kir ke i Heda. Den er en af Sverigs mange middelal- der kirker. Kirken har en lidt usædvanlig arkitektur.
De sidste 3 kirker har I stiftet bekendtskab til, da det var dem jeg bl.a. vandrede til, nemlig Rogslösa, Örberga og Nässja.
Nu kører jeg mod nord og den første er Rogslösa, kirken med det høje tårn og med den kendte Roglösadörren, der er indgangsportal til kirken.
Videre mod Vadstena ligger Örberga kirke. På kirkegården er begravet et barn "Dag". en lille dreng der førdes og døde samme dag.
Den sidste kirke jeg besøger på Pilgrimsrunda er Nässja, denne lidt mærkeligt udseende krike, der set fra øst ligner en slags sagnfigur. Kirken har trætag og afvalmet gavle, hvilket er meget usæd vanligt.
På min pilgrimsfærd var kun kriken i Skänninge åben, men i højsæsonnen er de åbne og derfor kan beses indvendig.